assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/vellebud/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 Kisha Katolike "Shen Ndou"

Kisha Katolike "Shen Ndou"

Investitori: Famullia e Gllogjanit
Lokacioni: Peje, Gllogjan 
Verejtje: Ndertimi i Kishes dhe Punimi i Oborrit

Lokacioni i Projektit

Projektet

Për ti parë të gjitha projektet tona klikoni në linkun poshtë

shiko të gjitha