Titulli

"Vëllezërit Dodaj" Petrol

Titulli

Shtëpi Banimi

Titulli

Kisha Katolike në Klinë

Titulli

Shtepi Banimi në Klinë

Titulli

Kisha Katolike në Gllogjan

Titulli

Gjate Punimeve

Titulli

Ndertimi i Katedrales "Nëne Tereza"

Shërbimet

Kompania 'Vëllezërit Dodaj' ka një staf profesional dhe të motivuar,
që i kryen të gjitha keto shërbime me më shumë se dyzet vite përvoj.

Shiko më shumë

Ndërtim i lartë

Ndërtime të objekteve të ndryshme të BANIMIT, AFARISTE, INDUSTRIALE etj

Ndërtim i ulët

Ndërtimi I RRUGËVE, URAVE, MBIKALIMEVE, NËNKALIMEVE, OBORREVE 

Projektime

Projekte ideore dhe zbatuese: Arkitekturë, Dizajn, Strukturë etj.

Derivate

Në fshatin Krushevë e Madhe gjindet pika e karburantit me te gjitha derivatet.

Statistika

Rreth nesh

Ndërmarrja ndërtimore shërbyese Vëllezërit Dodaj tashmë është emër I njohur në lëmin e ndërtimit në Kosovë.

Ndërmarrja ndërtimore Vëllezërit Dodaj me lokacion në fshatin Krushevë e Madhe të Komunës së Klinës është themeluar në vitet 1970 dhe tani aktivitetin e saj e zhvillon në tërë territorin e Kosovës.

Projektet

Për ti parë të gjitha projektet tona klikoni në linkun poshtë

shiko të gjitha

Na kontaktoni

Vëllezërit Dodaj Gjinden në Klinë dhe ne Krushevë te Madhe - Klinë
Orari i punës: Nga 8:00 deri 18:00

Tel: +383 44 223 216
Tel: +383 44 234 692
Tel: +383 44 183 081

Lexo më shumë