Kisha Katolike "Shen Pali dhe Shen Pjetri"

Investiori: Famullia e Pejes
Lokacioni: Puterq, Peje 
Verejtje: Ndertimi i Kobonjares se Kishes.

Lokacioni i Objektit

Projektet

Për ti parë të gjitha projektet tona klikoni në linkun poshtë

shiko të gjitha