Kisha Katolike "Shen Katarina"

Investitori: Famullia ne Peje
Lokacioni: Peje
Verejtje: Renovim dhe Ndertim 

Lokacioni i Objketit

Projektet

Për ti parë të gjitha projektet tona klikoni në linkun poshtë

shiko të gjitha