Dy Shtëpi Banimi - Arben Dodaj dhe Mihill Ademi

Investitori: Arben Dodaj dhe Mihill Ademi
Lokacioni: Kline
Etazhiteti: TH+P+1+K 

Lokacioni i Objektit

Projektet

Për ti parë të gjitha projektet tona klikoni në linkun poshtë

shiko të gjitha